Publicaties

LBW MAG

LBW Mag is onze nieuwsbrief voor onze huurders en onze partners. Hij wordt 3 keer per jaar gepubliceerd en wordt in bijna 4.000 exemplaren gedrukt.

ONTHAALBOEKJES

Al onze nieuwe huurders krijgen 3 onthaalboekjes. Deze publicaties omvatten alle basisinformatie met betrekking tot de administratieve aspecten van de huur, de technische aspecten van hun woning en de sociale aspecten.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est Cover-Livret-1-accueil-NL-726x1024.jpg.L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est Cover-Livret-2-Technique-NL-724x1024.jpg.L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est Cover-Livret-3-social-NL-724x1024.jpg.

TIPS & TRICKS

Onze technische gids “Tips en tricks” verschaft u praktische informatie om, indien u dat wenst, kleine werken uit te voeren in uw woning (hoe een radiator ontluchten, hoe een gootsteen ontstoppen, een siliconevoeg vervangen? …)

WIE BETAALT WAT?

“Wie betaalt wat” is rechtstreeks overgenomen uit het technisch boekje. Aan de hand daarvan kunt u onderscheiden welke reparaties voor uw rekening zijn of voor rekening van de Brusselse Woning.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Het eerste doel van het Huishoudelijk Reglement (HR) is het samenleven te vergemakkelijken. Samenwonen in een gebouw is immers niet altijd gemakkelijk, en kan alleen op een harmonieuze manier als iedereen de ander respecteert. Dit wederzijds respect is gemakkelijker te bereiken wanneer iedereen zich inspant om een gemeenschappelijk kader in acht te nemen. Alle regels die in ons H.R. gedefinieerd worden, zijn dus bestemd om de harmonie te bevorderen.